A fost gasita solutia pentru meciurile de pe Arena Nationala in viscol: “Tragem acoperisul”

Oficialii Ligii 1 s-au gandit doua zile si doua nopti cum sa faca sa nu intrerupa meciurile din cauza conditiilor meteo. Acestia au avut mai multe variante, insa dupa ce le-au analizat pe toate au ajuns la concluzia ca trebuie sa traga acoperisul.

“Prima varianta era aceea de a da jucatorilor umbrele, insa ne-am gandit ca daca vine un vant mai puternic le da peste cap si nu prea mai sunt de folos. Am vorbit cu un var de-al meu care lucreaza la NASA si mi-a zis ca americanii controleaza de fapt vremea si ar putea pune el o vorba buna la ei sa nu mai ninga in serile cu meciuri, da n-a mai dat niciun semn. A treia varianta era ca a baietii sa aiba geci pe ei. Noroc ca a venit nea’ Aurică, omul care mai repara pe la noi pe aici cate ceva si a zis sa tragem acoperisul” a declarat presedintele LPF.

1 Comentariu

  1. presedinte

    februarie 27, 2018 at 5:06 pm

    pai la cum vorbeste presedintele ligii, repet presedintele ligii nu unu care vinde seminte la colț, adica zice trei cuvinte dintre care două se termină cu ăăă….cuvânt si iar ăăăă…..ăăăă, nu m-ar mira sa fie adevarat ce ziceti si nu doar un pamflet

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *