Pentru ca Bucurestiul a fost gol de 1 mai, niste fetite au jucat fotbal adevarat pe National Arena

Goluri fabuloase, tensiune si parade au avut loc pe data de 1 mai pe National Arena cand mai multe fete cu varste cuprinse intre 7 si 13 ani au jucat fotbal adevarat, asa cum nu s-a mai jucat in Romania de aproape 20 de ani.

Cativa amatori ai fotbalului care erau in zona au fost in mod accidental prezenti la meciul de fotbal al copilelor si au ramas uimiti. Multi dintre ei aveau impresia ca au nimerit la un meci din Premier League, iar altii habar n-aveau ca fotbalul poate fi atat de spectaculos.

“Nu intelegeam ce fel de fotbal joaca. De obicei cand ma uit la liga 1 adorm dupa 20 de minute, dar aici nu imi puteam lua ochii de la meci. Fetele astea le-ar putea lua locul oricand lui Tamas sau lui Mutu. Am trait in minciuna pana acum. Ni s-a spus ca asa trebuie sa fie fotbalul, plictisitor si ca adevaratele meciuri se dau in declaratii.” a declarat un spectator.

2 Comentarii

  1. sorin

    mai 4, 2016 at 1:54 pm

    la ce fotbal se joaca in Romania in ultimii ani, sunt sigur ca si copii aia de 7-8 ani au facut mai mult spectacol pe teren decat marii nostri fotbalisti.

  2. Nevea

    mai 20, 2016 at 10:24 pm

    I’m imserpsed you should think of something like that

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.