¿Por que, Eric? Bicfalvi a refuzat Realul pentru a merge la Dinamo!

Informatia conform careia Eric Bicfalvi ar fi refuzat trei oferte pentru a veni la Dinamo s-a confirmat. Viitorul, Pandurii si Tom Tomsk au fost interesate si ele de serviciile mijlocasului roman, insa au fost lasate pana la urma cu ochii in soare.

Reporterii nostri au aflat totusi ca a mai existat o formatie ce si l-a dorit insistent pe Bicfalvi: Real Madrid! Insusi presedintele madrilenilor, Florentino Perez a vorbit personal cu Eric pentru a-l convinge pe fotbalist sa vina pe Santiago Bernabeu.

“Eu vreau sa prind lotul pentru Euro neaparat! Dinamo a fost alegerea fireasca. Asta am si vrut: sa joc in Romania ca sa pot fi monitorizat mai usor, iar la vara sa imbrac tricoul echipei nationale in Franta. A fost tentanta oferta Realului, dar mi-ar fi diminuat sansele de a participa la Euro. Sa fim seriosi, cine se mai uita acum la campionatul spaniol, mai ales de cand s-a dus si Galca sa antreneze acolo?“, a declarat Bicfalvi.

25 de minute a bifat Eric Bicfalvi pentru echipa nationala, in amicalul cu Danemarca din noiembrie 2014, incheiat cu scorul de 2-0 pentru “tricolori“!

foto: Elconfidencial.com

1 Comentariu

  1. Kayden

    mai 20, 2016 at 7:39 pm

    Your story was really intiemafovr, thanks!

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.