Previziuni! Populatia Romaniei ar putea ajunge la 35 milioane dupa eliberarea lui Borcea

Fostul patron al lui Dinamo va fi eliberat conditionat. Judecatorii au decis astazi ca Borcea sa poata parasi in sfarsit penitenciarul si sa se intoarca la familiile lui. Expertii spun ca acest lucru poate fi benefic pentru Romania, intrucat populatia tarii ar putea atinge pragul de 35 milioane pana in 2030.

“Ne asteptam ca Borcea sa faca ravagii de cand va pune piciorul dincolo de linia penitenciarului si este normal sa se intample asa. Dansul este obisnuit cu 2-3 femei pe noapte din cauza restrictiilor din inchisori, asa ca in momentul in care se va vedea afara va abuza de masculinitatea sa si va avea de la 10 femei in sus pe zi. Tinand cont de faptul ca Borcea insemineaza tot ce prinde, numarul femeilor care vor ramane insarcinate in urmatoarea perioada se va inmulti de 10 ori. Pana in 2030 vom avea o populatie de 35 milioane de oameni” a declarat Costel Natal Itate, expert demograf.

“Daca ne gandim ca Borcea calatoreste frecvent prin Europa, s-ar putea inmulti si romanii din Diaspora” a adaugat Costel.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.