Primaria Municipiului Bucuresti vrea sa-i ofere cheia orasului si “fiarei” Lacatus, fotbalistul care a luat Cupa Campionilor Europeni cu Dinamo

lacatus

Primaria Municipiului Bucuresti dovedeste inca o data ca nu uita de personalitatile care au facut ceva pe plan sportiv. Astfel, dupa ce i-au acordat titlul de cetatean de onoare fostului mare jucator si antrenor al Stelei, Cornel Dinu, a venit si randul gloriei dinamoviste Marius Lacatus sa primeasca in dar cheia orasului.

“Marius Lacatus, supranumit de galeria “cainilor rosii” si “Fiara”, a facut istorie in tricoul ros-albilor, reusind sa cucereasca, sub bagheta marelui antrenor dinamovist Emerich Ienei, Cupa Campionilor Europeni. Merita sa fie cetatean de onoare al Capitalei!”,  se arata in comunicatul Primariei.

“Eram mic, aveam doar 11 ani, cand Dinamo a luat Cupa Campionilor Europeni si Lacatus a ridicat trofeul cu urechi deasupra capului. Ma bucura initiativa Primariei! Ii stiu pe toti jucatorii si sunt oameni minunati! Am avut ocazia chiar sa-l intalnesc si pe antrenorul de atunci, Emerich Ienei, in timpul unei vizite in Oradea. Ce om!”, a declarat Ilie Barna, politician.

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.