Revoltator! Un jurnalist Trolosport a fost batut de catre rapidisti!

Acesta nu este un articol ca celelalte! Acum nu mai glumim, nu mai radem… problema a devenit serioasa! Un jurnalist Trolosport a fost urmarit aseara de cativa suporteri rapidisti in timp ce se intorcea de la redactie si dupa ce a coborat din tramvaiul 41 a fost atacat.

Domnilor, in ce tara traim? Jurnalistul batut, apropo, era minor! Are 17 ani, e doar un copil, insa isi doreste sa devina jurnalist, asa ca l-am luat alaturi de noi ca intern! E un scriitor talentat, si poate ar fi putut sa ne reprezinte presa romaneasca la urmatorul turneu final, insa acum nu mai poate pentru ca rapidistii i-au rupt degetele!

Domnule Ciolos, domnule Iohannis, faceti ceva! Chiar asa sa ne fie frica sa ne mai facem meseria din cauza unor indivizi care nu stiu de gluma? E deja un precedent in Franta, cu redactia Charlie Hebdo cand multi jurnalisti au avut de suferit cumplit din cauza unor frustrati. Faceti ceva, pana nu vin peste noi in redactie! Vreti sa va murdariti pe maini cu sangele nostru?

Din fericire, starea colegului nostru este stabila, insa recuperarea va fi lunga.

„Niste bestii! Altceva nu pot spune! Abia astept sa-mi revin, sa pot sa bat din nou la tastatura. Nu ma voi lasa intimidat! Cand imi revin, obiectivul meu va fi sa infiintez un departament special in care sa fac mistouri numai de Rapid. Nimeni nu pune pumnul in gura Presei Libere!”, a declarat Mugurel Codrut Labis, jurnalistul agresat.

2 Comentarii

  1. dan

    iunie 24, 2016 at 4:42 pm

    Nu va suparati dar exista sanse mari ca la un moment dat sa se intample ce ati scris aici. Rapidistii nu prea stiu de gluma.

  2. leon

    iunie 25, 2016 at 1:54 am

    wow, ce amuzant…2 minute din viata mea irosite inutil cu articolul asta…

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.