S-au redeschis muzeele! Cum au sarbatorit oamenii din fotbalul romanesc aceasta zi istorica!

muzee fotbal

Poate ca nu pare, dar oamenii de fotbal din Romania sunt foarte culti! Majoritatea au luat cu asalt muzeele in ziua in care a fost ridicata starea de urgenta.

1. Pentru că dorea să țină acest lucru secret, Gigi Becali s-a întâlnit la muzeu cu Florentino Perez pentru a stabili transferul lui Florinel Coman la Real Madrid!

2. Florinel Coman și Denis Man au fost surprinși contemplând un tablou celebru, întrebându-se “Bă *oaie, cine a facut bă tatuajul ăsta așa de belea?!”

3. Florin Tănase a cerut henț și penalty după ce gardianul a întins mâna spre el pentru a-l atenționa că nu trebuie să atingă exponatele!

4. Marius Șumudică a rămas impresionat de un tablou și a spus că va incerca și el să picteze; folosind degetul mijlociu.

5. Giovani Becali a fost și el impresionat de un tablou avangardist și a anunțat că va stabili un nou curent; pictatul prin “stropire”! Primul tablou? “Adrian Mititelu” de Don Giovani.

6. Cristi Borcea s-a dus la Muzeul Satului pentru a vedea toată lumea cum arată un “taur comunal”. În drum spre ieșire i-a spus femeii gardian că “în spatele unei femei puternice trebuie să fie Cristi Borcea!”

7. Victor Pițurcă a jucat poker și zaruri la Masa Tăcerii.

8. Meme Stoica s-a dus și el la muzeu și s-a îndragostit de statuia lui David. “Nu mă impresionează dimensiunea, dar e bine că e tare ca piatra!”

9. De teamă că a fost complet uitat, Denis Alibec a venit și el la muzeu. Admirabil, însă a rezistat doar 5 minute. Procesorul nu-i suporta lagul de acolo!

10. Ionut Negoiță a profitat de ocazie și s-a postat langă magazinul de suveniruri pentru a încerca să vândă Dinamo. N-a avut succes însă. A fost săltat de poliție împreună cu batrânelele ce vindeau leuștean și pătrunjel visavis..

11.Mitica Dragomir n-a fost la muzeu. A vrut, dar n-a putut. Chiar în această dimineață a avut un atac sever de priapism și a luat decizia că e musai să evite mulțimile și aglomerația..

12. Ionuț Radu a demonstrat încă o dată că este un lider de luat în seamă. Neplăcându-i atitudinea timidă a ghidului de muzeu, acesta a trecut în locul lui în fața mulțimii și a ținut discursul din vestiarul naționalei U21.

13. Mihai Mironică s-a dus la galeria de artă contemporană; a vrut să găsească galeria Dinamo și s-o certe ca e plină de legionari în negru care aruncă cu petarde și torțe.

14. Ciprian Marica a intrat cu galeria Rapidului pentru că ei, fiind “peste tot acasa”, stăteau toți în șlapi și prosop.

15. Situație neplacută pentru Florin Prunea. I-a plăcut atât de mult la muzeu încât la plecare personalul muzeului a crezut că a ascuns o sabie, ca s-o ia cu el acasă, și l-a perchezitionat la piele..

16. Dan Petrescu a preferat ceva mai fin. Așa că s-a dus la Muzeul de Ceară… să ceară penalty.

17. Marius Ianuli a spus că el stă acasă pentru că a găsit deja pe net piese mai bune decât la muzeu.

18. Ilie Dumitrescu a regretat că nu merge și el la muzeu, dar cineva trebuia să rămână în studio și să analizeze toate cele de mai sus..

Autor: Paris Niculescu

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.