Torje, Ropotan si Pulhac se intorc la Dinamo: “Le aratam noi amatorilor astia cum se bea!”

Mai tineti minte episodul “Steaua e numai una”? Normal ca mai tineti minte! Cine ar putea sa uite filmarea in care apareau Gabriel Torje, Adrian Ropotan si Cristi Pulhac rupti de beti, cantand cu totii in cor maneaua Steaua e numai una?! Se pare ca vestea betiei trase de tinerii dinamovisti Filip, Nedelcearu, Dudea si Costache a ajuns pana la urechile “veteranilor”, astfel ca cei trei se gandesc serios sa se intoarca in Stefan cel Mare.

“Da, este adevarat! Gabi, Adi si Cristi vor cu orice pret sa vina inapoi si sa puna umarul la redresarea echipei. Li se pare ca Dinamo s-a pierdut, si ca nu se mai bea in “Groapa” cum se bea pe vremuri. Vor sa faca ceva, sa ofere un exemplu tinerilor astia”, a dezvaluit un apropiat al celor trei.

1 Comentariu

  1. Cel mai tare sait dă folbal

    noiembrie 4, 2017 at 3:52 pm

    Dragilor sunteti extraordinari ! Uneori ma intreb de unde le scoateti iar apoi ma gandesc ca daca nu ar fi acesti ” oameni dă folbal ” nu am mai avea de cine râde. Este un site excelent pe care îl consult zilnic pt a ma amuza copios. Va doresc multa inspirație in continuare !

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *