Magaye Gueye, dat afara de la covrigaria la care a lucrat! “Ii placea prea mult coca!”

magaye gueye

Putini stiu, insa inainte sa ajunga la echipe ca Everton, Magaye Gueye a lucrat o vreme intr-o covrigarie! Aventura sa pe taramul simigeriile s-a incheiat insa brusc…

Vestea ca un fotbalist de la Dinamo, Magaye Gueye mai exact, a fost prins dopat cu cocaina, a socat mii de microbisti din Romania. Mai ales in contextul in care, pentru partida cu FCSB, chiar dinamovistii au fost cei care au cerut test.

Totul putea fi evitat insa, daca responsabilii din Stefan cel Mare s-ar fi interesat putin de istoricul jucatorului. In urma cu mai bine de 10 ani, pe cand era la varsta majoratului, fotbalistul a lucrat intr-o covrigarie.

“Venea la noi si lucra part-time dupa antrenamente. Avea nevoie de bani pentru echipament… Inainte sa-l angajam l-am intrebat daca are vreun defect, iar el ne-a raspuns ca ii place coca prea mult. Avand covrigarie, l-am angajat pe loc! Pai, sa-ti placa coca e un avantaj aici! Abia dupa vreo luna ne-am prins care era treaba, de fapt, si l-am dat afara!”, a declarat patronul covrigariei in care a lucrat dinamovistul.

 

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.